Barbecue op locatie

Barbecue op locatie

Tijdens feestelijke gelegenheden is het heerlijk om uw gasten te verwennen met echt lekker eten. Een barbecue op locatie behoort tot deze mogelijkheden. Frank van Steeg gaat graag voor uw gasten aan de slag om vol passie een heerlijke maaltijd te bereiden. Dit gebeurt zonder grote praalwagens, maar gewoon heel persoonlijk zodat er nog steeds interactie is tussen uw eigen chef-kok en de gasten. Zo werkt Frank tijdens een barbecue op locatie met een speciale vleeswieg. Dit is een authentieke barbecue die op hout gestookt wordt. Hierdoor ontstaat er direct een intieme sfeer waarbij het gezelschap wordt verwarmt door het houtvuur. U heeft zo echt een unieke barbecue op locatie.

Barbecue op locatie wordt helemaal compleet voor u verzorgd.

Vol passie zorgt Frank van Steeg ervoor dat uw barbecue op locatie volledig wordt verzorgd inclusief alle aandacht voor uw gasten. Met een grote glimlach worden alle wensen van uw gasten ingewilligd. Speciale allergie reacties kunnen van te voren worden aangegeven net als bepaalde wensen die u graag zou willen proeven tijdens de barbecue. Ons concept is dan ook uniek en u haalt zeker weten geen standaard barbecue op locatie. Geen klus is voor ons te gek en uw wens blijft bij ons het belangrijkste. Op basis hiervan gaan wij aan de slag om de barbecue voor uw gezelschap te regelen.

Inclusief passie en een complete verzorging op locatie.

Als u een barbecue op locatie laat verzorgen door Frank van Steeg dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes voor u geregeld is. De barbecue wordt verzorgt inclusief een lopend buffet met heerlijke koude hapjes om uw gasten alvast lekker te verwennen. Of om gewoon van te smullen voordat het vlees op tafel komt. Ondertussen heeft Frank zichzelf vol passie voorbereid door het vlees bijvoorbeeld met eigen marinades te bereiden. De lekkerste BBQ recepten zijn voorbereid en worden nu voor uw gasten klaargemaakt. De vleeswieg geeft een unieke geur af tijdens de bereiding, waardoor uw gasten al snel hongerig worden. Tijdens het koken boven de vleeswieg heeft Frank een unieke interactie met uw gasten. Zo wordt het diner echt met een glimlach verzorgt inclusief servies en zelfs de afwas achteraf. Alles is zo van A tot Z geregeld zoals het natuurlijk eigenlijk hoort met een barbecue op locatie. U hoeft zo zelfs helemaal niets te doen behalve te genieten van het lekkere eten dat bereid is met passie en liefde op de vleeswieg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *