Quiche lorraine

Quiche lorraine recept

Quiche Lorraine recept

  • 1 prei
  • 125 gram fijne bacon
  • 125 yorkham
  • 5 lente uitjes
  • 1 teen knoflook
  • 125 gram geraspte oude kaas
  • 5 eieren
  • 250 milliliter slagroom ongezoet
  • Peper en zout naar smaak toevoegen

Bereidingswijze

  • Fruit de fijn gesneden bacon licht aan.
  • Voeg de prei, bosui, knoflook en yorkham hierbij laat even kort meebakken.
  • Tik de eieren in een kom.
  • Voeg hier de room en de kaas aan toe en draai dit tot een gladde massa.
  • Voor een hogere smaaksensatie kunt u heerlijke omelet kruiden gebruiken. (deze zijn te koop bij Intratuin Barneveld)
  • Beleg het deeg met een lepel helemaal met uw gebakken garnituren.
  • Voeg de saus toe en smeer deze goed uit.
  • Laat dit afbakken in de oven op 200⁰ hete lucht gedurende 3 kwartier.

Probeer ook eens de Quiche van Frank > https://www.frankvansteeg.nl/quiche-broccoli-en-geitenkaas

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *