Hollandse garnalen salade

Hollandse garnalen salade

Hollandse garnalen salade

  • 500 gram verse Hollandse garnaaltjes
  • ½ rode ui
  • 1 eetlepel de kroon mayonaise
  • 1 eetlepel crème fraiche
  • 1 thee lepel limoen olie
  • Fijn gesneden bieslook en frisee als decoratie

Bereidingswijze

  • Spoel de Hollandse garnaaltjes zachtjes af.
  • Doe deze in een mooie grote ronde kom.
  • Snipper de ui ragfijn.
  • Voeg deze toe aan de garnaaltjes.
  • Voeg de andere ingrediënten toe en roer dit voorzichtig door elkaar met een lepel
  • Laat dit een uur in de koelkast marineren.
  • Neem bijvoorbeeld mooie kleine glaasjes vul deze met de salade en garneer met de bieslook en frisee.
  • Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Creeer nog meer smaak door er bijvoorbeeld wat fris fruit aan toe te voegen denk aan kaki of mandarijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *