Hollandse garnalen salade
Hollandse garnalen salade
- 500 gram verse Hollandse garnaaltjes
- ½ rode ui
- 1 eetlepel de kroon mayonaise
- 1 eetlepel crème fraiche
- 1 thee lepel limoen olie
- Fijn gesneden bieslook en frisee als decoratie
Bereidingswijze
- Spoel de Hollandse garnaaltjes zachtjes af.
- Doe deze in een mooie grote ronde kom.
- Snipper de ui ragfijn.
- Voeg deze toe aan de garnaaltjes.
- Voeg de andere ingrediënten toe en roer dit voorzichtig door elkaar met een lepel
- Laat dit een uur in de koelkast marineren.
- Neem bijvoorbeeld mooie kleine glaasjes vul deze met de salade en garneer met de bieslook en frisee.
- Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Creeer nog meer smaak door er bijvoorbeeld wat fris fruit aan toe te voegen denk aan kaki of mandarijn.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!