Hangop

Hang-op

Hang-op

  • 2 liter yoghurt
  • 500 milliliter slagroom
  • 2 vanille stokjes
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 2 eetlepels honing

Bereidingswijze

  • Neem een grote bol zeef en leg die boven een hoge bekken of pan.
  • Maak een poleerdoek of dunne theedoek nat en wring uit.
  • Laat de Yoghurt in de natte theedoek tussen de 12 en 24 uur hangen.
  • Het uitgelekte vocht kunt u wegspoelen en de dikke yoghurt massa gaan we mengen met lobbig geslagen room.
  • Daarna voegt u de vanille suiker, honing en binnenkant van het vanille stokje toe. Dit kunt u doen door het leeg te schrapen met de achterkant van een mesje.
  • Maak er heerlijke verse bosvruchten compote bij en u heeft uw eigen heerlijke hangop dessert in een handomdraai klaar!.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *