Quiche deeg
- 250 gram bloem
- 125 gezouten koude roomboter
- 1ei
- 1 lepel water
- ½ lepel olijfolie
- Snufje zout
Bereidingswijze
- Maak van de bloem een mooi bergje op je werkblad.
- Maak hier nu in het midden een kuiltje in.
- Hierin voegt u alle andere ingrediënten.
- Dit gaat u nu kneden net zo lang totdat het een mooi soepel deeg wordt.
- Dit deeg laat u minimaal een 1 uur rusten voor gebruik.
- Gaat u dit quiche deeg eenmaal gebruiken kunt u het beste hem direct uit te rollen op gewenste dikte
https://www.frankvansteeg.nl/wp-content/uploads/sites/90/2014/12/quiche-deeg.png
255
355
Frank van Steeg
https://frankvansteeg.nl/wp-content/uploads/sites/90/2016/12/logo-frank-1.png
Frank van Steeg2014-12-17 09:50:242014-12-22 19:03:11Quiche deeg
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!