Carbonara

Pasta Carbonara

Benodigdheden Pasta Carbonara a lá Europa

  • 500 gr spaghetti
  • 250 ml kookroom
  • 250 gr geraspte oude kaas
  • 3 eidooiers
  • 250 gr spekblokjes
  • 250 gram champignons
  • 2 grote witte uien
  • 2 teentjes knoflook
  • Zout&Peper

Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim zout water 7 tot 10 minuten ‘al dente’ gaar.
Bak de spekjes, snij ondertussen de champignons, uien en knoflook in gewenste grootte en dikte.
Voeg dit bij de spekjes tijdens het bakken.
Neem een grote kom en doe hier de kaas, room en eidooiers in.
Meng dit goed door.
Giet de pasta af en meng deze met een scheutje olijf olie. En doe terug in de pan.
Voeg de champignons, uien en spekjes hier aan toe.
Voeg als laatste de saus ( room, kaas, eidooiers) er door en blijf goed maar voorzichtig roeren.
Opdienen wanneer u de juiste dikte heeft bereikt.

tip: Erg lekker met rucola en ketjang pedis pinda’s!! .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *