Koken op locatie

Hertenstoofpot recept

Hertenstoofpot recept voor 4 personen

  • 800 Gram stoofvlees
  • 100 gram champignons
  • 100 gram ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 laurier blaadje
  • 4 jeneverbessen
  • 3 takjes tijm
  • 3 takjes rozemarijn
  • Grof zeezout
  • Rode wijn
  • Wild bouillon

Bereidingswijze

  • Kruid het vlees goed door met peper en zout.
  • Schroei het stoofvlees dicht in een hete pan.
  • Bak de champignons, de ui en het knoflook mooi bruin in geclarifeerde roomboter.
  • Voeg het stoofvlees en de champignons, ui, knoflook samen en blus geheel af met rode wijn. Tot dat alles onder staat.
  • Voeg kruiden toe en laat geheel inkoken.
  • Voeg tenslotte zoveel bouillon toe dat al het vlees bedekt is.

Laat het geheel daarna inkoken tot het een prachtige dikte heeft bereikt

Allergieën en intoleranties

  • Gluten
  • Eiwitten
  • Alcohol
  • Zout
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *