Creme Brulèe recept
Creme Brulèe recept voor 4 personen
- 2 dl. Volle melk
- 2 ½ dl. Room
- 1 vanille stokje
- 100 gram suiker
- 5 eidooiers
- 4 eetlepels
Bereidingswijze
- Merg uit het vanille stokje schrappen.
- Het stokje, de melk, het room, de suiker aan de kook brengen. Even laten trekken (5 min ongv)
- Eidooiers los kloppen in een bekken voeg de ‘nog warme` massa al roerend toe.
- Het mengsel over doen in de daarvoor bestemde schaaltjes.
- Zet deze schaaltjes af gedekt tot aan de rand onder water in een oven schaal.
- De oven op 160 graden de creme brulee’s garen in ongv 45 minuten
Allergieën en intoleranties:
- Gluten
- Eiwitten
- Lactose
- suiker
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!