arretjescake

Oma’s arretjescake

Arretjescake

  • 250 gr. maria kaakjes
  • 250 gr. boter
  • 200 gr. suiker
  • 1 ei
  • 1 zakje vanille suiker
  • 3 eetl melk
  • 3 eetl cacao

Bereidingswijze

  • Breek de kaakjes in stukken
  • Smelt de boter zachtjes in de pan tot deze helemaal glad is.
  • Meng de de vanille suiker, suiker, los geklopt ei, melk en cacao goed door elkaar.
  • Meng de gesmolten boter met de suiker, melk massa. Roer net zolang tot het
    vet is opgenomen zodat er een egale gladde massa ontstaat
  • Schep dan voorzichtig de kaakjes er door heen.
  • Stort deze massa nu in een cakeblik en laat dit in de koelkast 4 uur rusten

Allergieën en intoleranties:

  • Gluten
  • Eiwitten
  • Lactose
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *