{"id":1200,"date":"2016-01-06T13:33:21","date_gmt":"2016-01-06T12:33:21","guid":{"rendered":"https:\/\/cluster.swlogin.nl\/frankvansteeg\/?p=1200"},"modified":"2016-03-08T15:13:20","modified_gmt":"2016-03-08T14:13:20","slug":"gestoomde-creme-brulee","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.frankvansteeg.nl\/gestoomde-creme-brulee\/","title":{"rendered":"Gestoomde cr\u00e8me br\u00fbl\u00e9e"},"content":{"rendered":"
Doe de slagroom, mascarpone, suiker en vanille suiker in een stoomoven bak. Zet hem onafgedekt 8minuten in de stoomoven op graden.
\nroer 8 eierdooiers los
\nvoeg warm roommengsel toe (als het te warm wordt gaat het schiften)
\nVul de schaaltjes en dek ze af met plastic en doe ze 20 minuten in de stoomoven op 95 graden
\nLaat ze in de koelkast afkoelen.
\nBestrooi ze met riet suiker en brand ze af met een cr\u00e8me br\u00fbl\u00e9e brander<\/p>\n
Tip: Je kan er Frambozen opleggen voor de garnering<\/strong><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Benodigdheden voor gestoomde creme brulee 500 ml slagroom 250 ml mascarpone 125 g. witte basterd suiker 1 zakje vanillesuiker 8 hele eierdooier Bereidingswijze Doe de slagroom, mascarpone, suiker en vanille suiker in een stoomoven bak. Zet hem onafgedekt 8minuten in de stoomoven op graden. roer 8 eierdooiers los voeg warm roommengsel toe (als het te […]<\/p>\n","protected":false},"author":4507,"featured_media":1223,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_exactmetrics_skip_tracking":false,"_exactmetrics_sitenote_active":false,"_exactmetrics_sitenote_note":"","_exactmetrics_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"yoast_head":"\n