Creme brulee

Gestoomde crème brûlée

Benodigdheden voor gestoomde creme brulee

  • 500 ml slagroom
  • 250 ml mascarpone
  • 125 g. witte basterd suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 8 hele eierdooier

Bereidingswijze

Doe de slagroom, mascarpone, suiker en vanille suiker in een stoomoven bak. Zet hem onafgedekt 8minuten in de stoomoven op graden.
roer 8 eierdooiers los
voeg warm roommengsel toe (als het te warm wordt gaat het schiften)
Vul de schaaltjes en dek ze af met plastic en doe ze 20 minuten in de stoomoven op 95 graden
Laat ze in de koelkast afkoelen.
Bestrooi ze met riet suiker en brand ze af met een crème brûlée brander

Tip: Je kan er Frambozen opleggen voor de garnering

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *